„Oświadczam, iż ukończyłem/am 16 rok życia i zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Polskie Stowarzyszenie Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji zgodnie z Polityką Prywatności w celu obsługi mojego zapytania. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.”

    PSPDDD

    Polskie Stowarzyszenie Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji

    Adres

    ul. Karowa 31, 00-324 Warszawa

    Telefon / Fax

    22 633 60 23

    Email

    biuro@deratyzacja.com.pl

    Facebook

    Polub nas na facebooku

    YouTube

    Subskrybuj nasz kanał na YouTube


    Brak miejsc

    Polskie Stowarzyszenie Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji zaprasza na szkolenie on-line „Realizacja profesjonalnej usługi DDD w oparciu o wymagania standardu BRC Food Safety v.9 oraz IFS Food v.8”.

    Data szkolenie: 18 stycznia 2024 r. (czwartek)
    Miejsce szkolenie: Platforma ZOOM
    Godziny szkolenia: 13:00 – 15:30

    Formularz zgłoszeniowy na dole strony  ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

    Szkolenie obejmuje 3 godz. lekcyjne i będzie prowadzone w formie warsztatów – realizowane będą praktyczne zadania.

    Tematyka szkolenia:

    1. Wymagania normy BRC Food Safety v. 9
    2. Wymagania normy IFS Food v.8
    3.  Wymagania pozostałych standardów – porównanie: BRC Packaging Materials, ISO 22000, FSSC 22000, GMP+, AiB
    4. Tworzenie wzorcowego układu dokumentacji DDD.
    5. Tworzenie procedury „matki” – Nadzoru nad dokumentacją DDD.
    6. Tworzenie opisu oceny skuteczności profilaktyki DDD na podstawie analizy trendów.

    Podstawą wydania zaświadczenia oraz materiałów szkoleniowych (format PDF – wysyłane jest na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym) obecność na szkoleniu oraz uiszczenie opłaty za szkolenie.


    Szkolenie poprowadzi dr hab. inż. Justyna Górna, prof. nadzw. UE.
    Justyna Górna jest absolwentką Akademii Ekonomicznej (Uniwersytet Ekonomiczny) w Poznaniu. Obecnie dr. hab. inż. nauk ekonomicznych i prof. nadzw. UEP. Jest wykładowcą akademickim. Prowadzi firmę JG CONSULTING. Jest między innymi: audytorem wiodącym w zakresie wymagań norm ISO 9001 i ISO 22000, ekspertem z zakresu bezpieczeństwa żywności w PIHZ Certyfikacja Sp. z o.o. oraz członkiem Komitetu Technicznego nr 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym. Jest rzeczoznawcą MEN licznych programów nauczania dla zawodów ekonomicznych i opiniodawcą wielu podręczników. Ukończyła liczne szkolenia dotyczące m.in. Systemu HACCP, zarządzania, audytowania według wymagań ISO, a także bezpieczeństwa żywności. Była i jest konsultantem oraz trenerem m.in. ds. wdrażania: systemu HACCP, IFS, BRC, Systemu Zarządzania Jakością, Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, standardu GMP + B2, standardu BRC/IOP, wymagań normy ISO, systemu zarządzania BHP. Prowadzi wykłady i szkolenia z zakresu wdrażania systemów jakości.



    KOSZT SZKOLENIA DLA JEDNEJ OSOBY
    Szkolenie on-line
    (DLA OSÓB NIEZRZESZONYCH ZE STOWARZYSZENIEM)
    520 zł brutto (422,76 zł netto +23% VAT)
    Szkolenie on-line
    (DLA CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA I ICH RODZIN)
    310 zł brutto (252,03 zł netto + 23% VAT)

    Podstawą wydania zaświadczenia oraz materiałów szkoleniowych (format PDF – wysyłane jest na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym) obecność na szkoleniu oraz uiszczenie opłaty za szkolenie.

    Wpłaty za udział:

    Wpłaty za udział w szkoleniu prosimy przesyłać na konto: Santander Bank Polska S.A. 22 1090 1463 0000 0001 3579 4494
    Ostateczny termin płatności za szkolenie 04.01.2024 r.
    Tytuł przelewu: Szkolenie BRC + Imię i Nazwisko uczestnika